Praktijkuitvoering
De dierenartsenpraktijk is gespecialiseerd in kleine huisdieren en koudbloeddieren. 

De praktijk is uitgerust met verschillende technische voorzieningen:
- echografie
- radiografie
- endoscopie
- microscopie
- ultrasone tandreiniging

Dierenarts Lambrechts werkt ook samen met collega's met andere specialisaties. De voornaamste merken medische diĆ«ten/voer zijn verkrijgbaar.
Our Team
image-18728-dierenarts Lambrechts.jpg?1432024618122
Dierenarts Luc Lambrechts
De dokter studeerde af in 1978 en startte een zelfstandige dierenartsenpraktijk. Hij is Dokter in de dierengeneeskunde met specialisatie 'koudbloeddieren'. Als lesgever en spreker wordt hij vaak gevraagd voor voordrachten en conferenties. Momenteel legt hij zich toe op endoscopie bij koudbloeddieren. Dokter Lambrechts was jarenlang de verantwoordelijke dierenarts van Aquatopia.
image-23930-Caroline.jpg?1435947511081
Dierenarts Caroline Richard
Caroline studeerde in 2011 af als dierenarts aan de Universiteit van Gent. Eerst wilde ze nog even het aangename aan het leerrijke koppelen en maakte daarom een rondreis doorheen het Zuidelijke deel van het Afrikaanse continent. Daar deed ze veel ervaringen op bij verschillende plaatselijke dierenartsen in Kenya, Zambia en Zuid-Afrika. Ze eindigde de reis met een stage van 6 maanden in een dierenkliniek voor kleine huisdieren in Windhoek, de hoofdstad van NamibiĆ«. Deze werd geleid door een oud-professor van Onderstepoort Universiteit van Zuid-Afrika. In de toekomst zou ze zich graag verder willen verdiepen in exotische diersoorten, reptielen en vissen en daarnaast in tandheelkunde voor de kleine huisdieren.
image-25115-Findus.jpg?1437124154296
Findus
Supervisor van de praktijk. "Hij zag dat het goed is".